Az Evidence webáruház cookikat használ, ha elfogadod, a további részleteket megtalálod az adatvédelmi nyilatkozatban, ha nem, kérünk, kattints a beállitások gombra. 

Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Az evidencestore.hu üzemeltetőjének adatvédelmi nyilatkozata

 

Az Üzemeltető mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. A webhely legtöbb lapját úgy is meglátogathatja, hogy nem ad meg magáról semmiféle információt. Bizonyos szolgáltatások biztosításához azonban szükség van regisztrációra és ily módon a felhasználó azonosítására. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

 

A személyes adatok felhasználása

 Személyes adataira elsősorban az alábbiak miatt van szükség:- Ezen információk alapján tesszük elérhetővé a webhely megfelelő, korlátozott hozzáférésű részeit.- Igényeinek valóban megfelelő webhelyet hozhatunk létre.- Az Ön igényeihez közelebb álló adattartalmat hozhatunk létre, és juttathatunk el Önhöz.Külön értesítés nélkül az Üzemeltető csak a törvényben előírt esetekben adhatja ki az Ön személyes adatait, illetve akkor, ha jóhiszeműen meggyőződött arról, hogy az információ a következőkhöz szükséges:

(a) a megfelelő jogszabály rendelkezései így kívánják, vagy az Üzemeltetővel, illetve a webhellyel kapcsolatos jogi eljáráshoz szükségeltetik;

(b) az Üzemeltető és annak webhelyeihez fűződő jogok vagy tulajdon megvédése érdekében, és

 

(c) abban a sürgős esetben, ha meg kell védeni az Üzemeltető felhasználói, webhelyei adatait.

 

Hozzáférés a személyes adatokhoz

 

Az Üzemeltető lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármikor ellenőrizzék azt, hogy személyes adataik vajon megfelelnek-e a valóságnak. Önnek lehetősége van a régebben megadott személyes adatok megtekintésére és módosítására.

 

A személyes adatok védelme

 Az Üzemeltető szigorú elvek szerint védi a felhasználók személyes adatait, és teljes mértékben az általuk megadottak szerint jár el.

Számos különféle biztonsági technológiát és eljárást alkalmaz a személyes adatok illetéktelen hozzáférésének, felhasználásának vagy közzétételének megakadályozására. Az Ön által megadott személyes adatokat például ellenőrzött létesítményekben elhelyezett, korlátozott hozzáférésű kiszolgálókon tárolja.

 

Szerzői jog

 Amikor belép a www.evidence.hu weboldalra, a webáruház aloldalaira, elfogadja az alábbi feltételeket, még akkor is, ha nem regisztrált felhasználó: a www.evidence.hu, www.evidencestore.hu, www.zoknitex.hu weboldalakon található tartalom és technikai megoldások, képi megjelenítések a Zoknitex Kft. tulajdona. Az oldalon fellelhető tartalom másolásának, terjesztésének jogát a Zonkitex Kft. magának tartja fenn. Megállapodás nélkül a tartalom másolása és felhasználása szerzői jogokat sért.  A weboldal tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik. A Zoknitex Kft. a jogosulatlan felhasználással szemben a vonatkozó törvények figyelembevételével a jogsétővel szemben eljárást kezdeményez, melyben a jogsétő magatartás megszüntetését és kártérítést kérhet.A Zoknitex Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül a weboldalon szereplő tartalom részének vagy egészének felhasználása tilos. A látogató saját céljaira a számítógépére letöltheti a tartalmat, kinyomtathatja, de üzleti célra és terjesztésre nem használhatja, kereskedelmi forgalomba nme hozhatja. Tartalom lehet: szöveg, fotó, grafika, animáció, video

A weboldal szerzői jogvédelem alatt áll, így annak bármely részét felhasználni, még módosított vagy átméretezett formában is TILOS. A webolda részét vagy egészét lemásolni és újra felhasználni TILOS!

Keresés