Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Cégünkről

 

 

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat, mely a zokni és harisnya kereskedésen túl több világmárka ruházatának és kiegészítőinek a lelőhelye kíván lenni. Fontosnak éreztük, hogy vevőink tudják, nem egy weben létező, igazi háttérrel nem rendelkező cég vagyunk, hanem a zokni és harisnya piacon évtizedek óta piacvezető gyártó és kereskedő magyar vállalkozás. Az internetes kereskedelem még új terület nekünk, de mindent megteszünk, hogy vevőinket maximálisan kiszolgáljuk. Áruházainkban fellelhető több százezer pár zokni és sok ezer egyéb ruházati cikk, megfelelő háttér lesz a kielégítő választék megteremtéséhez. A választékot folyamatosan bővítjük, ez még csak a kezdet!

           

A Zoknitex Kft. családi vállalkozásban 1985 óta gyárt zoknikat Magyarországon, nagy kötészeti múlttal, szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkezik. A gyártás a legmodernebb olasz gépsorokon (Lonati, Matec, Sanconi) történik; az új technológia lehetővé teszi, hogy széles skálán kínáljuk termékeinket - a 00-ás bébi zokniktól a legnagyobb férfi méretekig -, gondosan odafigyelve a jó alapanyagok felhasználására, ezáltal a zokni kiváló minőségére.

 

Termékeink túlnyomórészt pamut alapanyagúak, illetve a legmodernebb anyagok felhasználásával készülnek, mint például Coolmax lycra, bambusz, ezüstszál. Termékpalettánkon megtalálhatók az antibakteriális, vadász- és sízoknik is. Mindkét nemnek és minden korosztálynak készül egyszínű, mintás, mintás stretch és sportzokni, melyek titok, boka és térdzokni formájában is megtalálhatóak kínálatunkban. 40 különböző termékünk gyártása mellett foglalkozunk még futball és jégkorong sportszárak gyártásával is.

 

Cégünk kizárólagos gyártói- és forgalmazói licencszerződéssel rendelkezik a következő WALT DISNEY termékekre:

 

  • Bébi zoknik, gyerek zoknik, felnőtt zoknik, harisnyák.
  • Baseball sapkák, egyéb sapkák.

 

A forgalmazási jogunk engedélyezett Magyarország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Bulgária és Románia területén.

 

2006. júniustól cégünk rendelkezik WARNER BROS védjegyű zoknik és harisnyák kizárólagos gyártói- és forgalmazói licencszerződésével. A kizárólagosság a következő karakterekre terjed ki:

 

 

 

  • Scooby Doo,
  • Puppy Scooby Doo.

 

 

 

Saját márkánk az EVIDENCE, mely minden kategóriában széles választékot nyújt, legyen az női, férfi, gyermek vagy bébi zokni. Lehetőség van egyéb más márkák, karakterek gyártására is, igényeknek megfelelően.

 

2006. óta kis- és nagykereskedésünk 600 m2-en várja a vásárlókat.

 

Folyamatosan megújuló termékeinkkel, valamint állandó készleteinkkel rendszeres kiszolgálást tudunk biztosítani Vevőinknek, emellett egyéni megrendelőket és közületeket is kiszolgálunk.

 

Az éves termelésünk 3,5 - 4 millió pár között van. A cégünk által gyártott termékek jó minősége és ára lehetővé tette számunkra, hogy külföldön is megálljuk a helyünket.

 

Exportálunk: Németországba, Belgiumba, Izraelbe, Csehországba, Szlovákiába, Franciaországba, Oroszorszába, Szlovákiába, Szlovéniába, Horvátországba, Romániába, Ukrajnába, Bulgáriába. 

 

Magyarországi referenciáink: Belügyminisztérium, Magyar Honvédség, VPOP, BRFK, ORFK, Adidas Kft., Budmil Rt., Spar Magyarország, TESCO, AUCHAN, CORA, Rucanor, Luca Maldini, Max Mara, Roland, Marc. Saucony, Fundango stb. 

 

Reméljük webáruházunkban megtalálja mindazt, amire szüksége lehet termékeink közül. A választékot folyamatosan bővítjük, és megígérhetjük ez csak a kezdet!

Tartalomhoz tartozó címkék: Egyéb